Ми у Facebook
31.08.2015, 19:30

У Рівному відбулося свято радості від Хеппі Міл

30 серпня 2015 року у Рівному на майданчику ТЦ «Злата Плата» відбувся пізнавально-розважальний захід для дітей від МакДональдз.
Захід від Хеппі Міл® було присвячено темі творчості, що має на меті розвивати творчий потенціал дитини. Всі активності на майданчику були спрямовані на розвиток креативного мислення, уяви та фантазії.

ФОТО: як Рівне відсвяткувало День міста

«Компанія МакДональдз постійно реалізовує та підтримує проекти, присвячені всебічному розвитку дитини. А свято радості від Хеппі Міл® - це чудова можливість активного сімейного дозвілля для родин, які прагнуть всебічно розвиватися. Ми дуже раді, що цього року тисячі родин відвідали наші заходи у різних куточках країни»,– зазначила Юлія Бадрітдінова, директор з маркетингу та комунікацій МакДональдз в Україні.

Головним символом заходу стала величезна коробка-розмальовка Хеппі Міл®. Під час заходу маленькі відвідувачі змогли зайнятись різноманітними творчими завданнями, зробити незабутні фотографії у спеціальній фотозоні, взяти участь у конкурсах, а також насолодитися безліччю інших розваг.



- Сьогодні ми з моєю донькою мали можливість досхочу малювати та грати в цікаві забави разом із іншими дітьми. Нам дуже подобаються такі заходи від МакДональдз, тому що вони залишають дійсно незабутні враження у кожної дитини, - розповіла відвідувачка свята радості Олена.

До Дня міста: невідомі факти про Рівне

Свято радості пройшло по всій Україні. 29, 30 та 31 серпня 2015 року. Вісім розважально-пізнавальних заходів для малечі від Хеппі Міл® відбулися у Житомирі, Черкасах, Кривому Розі, Рівному, Сумах, Полтаві, Чернігові та Миколаєві. Загалом, вже багато тисяч маленьких відвідувачів цікаво та з користю провели час разом з величезними коробками Хеппі Міл®, а грандіозний фінал свята радості тепер прямує до Києва!





На правах реклами