Ми у Facebook
02.09.2015, 09:45

У Рівному затримали волинських наркоділків

Сьогодні вночі, о 2.30 увагу наряду патрульної служби Рівненського МВ УМВС привернула парочка, яка сиділа на лавочці у сквері. Під час огляду речей чоловіка міліціонери виявили велику кількість нових грошових купюр номіналом 50, 100 та 200 гривень.
Патрулюючи нічними вулицями Рівного, правоохоронці на Привокзальній площі помітили на лавці молодих людей. Підійшовши до них, один із міліціонерів представився та запропонував показати документи. У чоловіка при собі був паспорт. Простягаючи документ, патрульні помітили татуювання на руці.


Рівне: ув’язнений привіз наркотики... із суду [+Фото]

- Наряд перевірив особисті речі, - повідомив заступник командира роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС капітан міліції Анатолій Бемчук. – У білий папір були замотані дві пачки новеньких грошових купюр. Чоловік не зміг вказати точну їх кількість. Серед речей були знайдені і голки. Він не відразу повідомив, що раніше засуджений за злочини, пов’язані із наркотиками. Ми викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У міськвідділі міліціонери встановили, що 29-річний Артем розшукується Ковельським МВ УМВС України у Волинській області. Він перебуває під адміністративним наглядом. Оперативники повідомили своїх волинських колег, які невдовзі приїхали у Рівне.



За самовільне залишення особою місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду, а також неприбуття без поважних причин у визначений строк до обраного місця проживання особи, щодо якої встановлено адміністративний нагляд у разі звільнення з місць позбавлення волі, порушнику загрожує арешт на строк до шести місяців.

Рівне: правоохоронці спалили наркотики [+Фото]

Оперативники карного розшуку міського відділу встановлюють походження 10 тисяч 700 гривень.

СЗГ УМВС України
в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ