Ми у Facebook
01.09.2015, 18:45

Рівненщина: 5 років тюрми за 20 крадіжок

П’ять років позбавлення волі - саме такий вирок виніс Дубенський міськрайонний суд 29-річному дубенчанину, який за півроку скоїв 20 крадіжок.
Об’єктами його збагачення ставали заклади торгівлі, щоправда не гребував електроінструментами, портативною технікою, продуктами харчування та грошима.

Заяви про вчинення крадіжок із магазинів до чергової частини Дубенського міськвідділу міліції почали надходити ще із листопада 2014 року. Однак затримали зловмисника вдалося лише у квітні цьогоріч.

На Рівненщині парубок загинув через алкоголь?

- «Погорів» крадій через пошкоджене віконне скло в одному з магазинів міста Дубно, - зазначив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. - Небайдужі громадяни звернулися на спецлінію «102». На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Завдяки оперативній та злагодженій роботі працівників карного розшуку менш ніж за годину вдалося встановили та затримати особу зловмисника.

Чоловік уже мав кримінальне минуле, відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки з магазинів. У поле зору правоохоронців Василь потрапив ще у 2012 році, коли скоїв крадіжку з магазину продуктів харчування. Працівники міліції вели досудове розслідування кримінального провадження та скерували вже до суду.

В Україні подорожчає алкоголь

Зловмисника суд визнав винним у вчиненні злочину за частиною 3 статті 185
(крадіжка) Кримінального кодексу України та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі.


Олеся ШЕВЧЕНКО,
Дубенський МВ УМВС України
в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ