Ми у Facebook
02.09.2015, 17:00

Жителі Рівненщини можуть взяти участь в конкурсі «Соціальне підприємництво та розвиток громад»

У конкурсі також можуть взяти участь жителі Волинської, Житомирської, Рівненської, Львівської, Хмельницької та Тернопільської областей.

Стратегічна Мета:
Реалізація проектів у сфері соціального підприємництва, що сприяє добробуту громад, збереженню екології, творчості та інтелектуальності, розвитку територій.

Напрямки:

«соціально – економічна історія» - дослідження на тему біографій видатних економістів, підприємців, кооператорів та меценатів, що відіграли важливу роль у розвитку свого села чи міста у ХІХ-ХХ століттях.

"Коронація слова - 2016" запрошує взяти участь у конкурсі

«проектування соціально-відповідального підприємництва» у сфері сільського господарства, зеленого туризму, здорового харчування, виробництва еко-продуктів, торгівлі та інших видів діяльності, що сприяє якості життя, добробуту населення та підтримки слабких верств (діти –сироти, неповносправні, не заможні сім’ї ).

«громадський розвиток» у сфері місцевої інфраструктури громад, сіл, містечок (екологія, спорт, парки, освіта та інші сфери) та солідарності місцевих мешканців.

Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу художньо-документальних відеороликів «Чорно-біле кіно»

Ціль: залучення до співпраці та об’єднання перспективних творчих людей в областях, районах, селах та містечках для реалізації ініціатив та проектів, що потребують місцеві громади та території.

Учасниками конкурсу можуть бути: краєзнавці, громадські активісти, студенти та викладачі університетів, коледжів, ліцеїв, громадські організації, кооперативи, бізнес-асоціації, підприємці, представники малого та середнього бізнесу.

Вимоги:

Формат: не більше 10 сторінок, шрифт Times New Roman, розмір 14.
Можна додатково подавати відео-файли чи у форматі Power Point.

Учасники: фізичні особи від 16 років та громадські організації.

Протягом конкурсу можна подавати різні запитання на email: r.kraplych@gmail.com

Учні та студенти, візьміть участь у Всеукраїнському конкурсі відеороликів «Чорно-біле кіно»

Термін подання проектів та досліджень:
15 жовтня 2015 року на email: pbofrv@gmail.com
Оголошення результатів: www.fundraising.org.ua
1 листопада 2015 року.

Премії:
Переможці конкурсу в кожній з номінацій, визначені незалежною радою експертів, отримають стипендії у розмірі
2000 грн. за 1-ше місце,
1200 грн. за 2-ге місце,
800 грн. за 3-тє місце.

Перші 25 учасників, що подадуть свої пропозиції на стипендію, отримають запрошення до участі у Школі соціального підприємництва у Рівному протягом 4 днів. Усі проекти будуть пронумеровані та надруковані на провідних сайтах для пошуку партнерів. Буде надано інформацію про різні гранти, дослідження проектів та спільної реалізації різних ініціатив. Будуть проведені практичні майстер-класи з керівниками успішних соціальних підприємств.

Експертами та учасниками комісії щодо оцінювання проектів будуть спеціалісти соціального підприємництва з України та Європи.





На правах реклами