Ми у Facebook
05.09.2015, 19:45

Після "Чорної троянди" - “Заборонене кохання” [+Фото]

Рівненські любительки турецьких телевізійних пристрастей з нетерпінням чекають на прем'єру найуспішнішої мелодрами останніх років, яка відбудеться 7 вересня.

У понеділок, 7 вересня, на каналі “1+1” о 17:10 стартує серіал “Заборонене кохання” (“Ask-i Memnu”).

Як повідомляє прес-служба телеканалу, за основу романтичної телестрічки взято роман письменника Халіда Зія Усаквігіла, створений ще 1899 року. Але події “Забороненого кохання” відбуваються у сучасній Туреччині. У центрі сюжету - молода красуня Біхтер. На зло своїй матері вона виходить заміж за багатого й успішного Аднана, підстаркуватого вдівця з двома дітьми. Спочатку подружжя ніби й щасливе, але поступово все починає руйнуватися. А причиною всьому племінник Аднана, бабій і гульвіса Бехлюль,, який живе на утриманні дядька в їхньому будинку. Між Бехлюлем і Біхтер спалахує заборонене кохання...



Головну роль у серіалі виконала популярна турецька актриса, красуня Берен Саат, відома українським телеглядачам із серіалу “У чому провина Фатмагюль?" (2011-2014).



У стрічці ми побачимо й інші знайомі обличчя: Хазал Кайя  із “Сили кохання Феріхи”, Нур Феттахоглу (Махідевран Султан) і Небахат Чекре (Валіде Хавсі Султан) із шалено популярного в Україні серіалу “Величне століття. Роксолана”.



Драма “Заборонене кохання” (“Ask-i Memnu”) складається з 79 серій. У 2008-2010 роках було знято два сезони. Показ у Туреччині пройшов "на ура", побивши всі рейтинги телеперегляду. За роль Біхтер актриса Берен Саат отримала національну нагороду - “Золотого метелика”.
 
Серіал виходитиме на каналі “1+1” у будні з понеділка по п'ятницю о 17:10. 4 вересня на 49 серії поки що завершився показ турецької мелодрами "Чорна троянда".


 
Фото із соцмереж





На правах реклами