Ми у Facebook
07.09.2015, 14:15

На Рівненщині волинянин незаконно виробляв вугілля

Податкова міліція запевняє, що незаконно.
Незаконне виробництво деревного вугілля знайшли працівники оперативного управління Головного управління ДФС у Рівненській області. Організував його в одному із сіл Млинівського району Рівненщини винахідливий підприємець із сусідньої Волинської області.

Без одержання належних дозвільних документів, зокрема, згідно вимог законодавства з питань пожежної та екологічної безпеки, він організував виробництво деревного вугілля шляхом спалювання деревини твердих порід у переобладнаних для цього металевих бочках.

У Здолбунові незаконно виготовляли деревне вугілля [+Фото]

Працівники податкової міліції вилучили: три металеві бочки, переобладнані для випалювання деревного вугілля об’ємом близько 30 кубів кожна на загальну орієнтовну вартість 45 тис. грн.;

готове деревне вугілля приблизною вагою 6 тонн — орієнтовною вартістю 30 тис. грн., розфасоване у поліетиленові мішки; дуби та граби — приблизно 40 кубів на орієнтовну вартість 13,5 тис. грн.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на орієнтовну суму 88,5 тис. грн.

Довідник Рівного: торф, вугілля

Проводиться перевірка інформації щодо не облікованих поставок деревини для виробництва вугілля з державних лісогосподарських підприємств області, встановлюється походження печей.

Про це повідомив Дмитро Головій, заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області, майор податкової міліції





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ