Ми у Facebook
07.09.2015, 17:15

У Рівненському аеропорті буде ще й міжнародний автовокзал

На території Рівненського аеропорту здійснюватимуться невдовзі міжнародні перевезення повітряним та сухопутним шляхом, тобто місцеве летовище буде поєднувати функції аеропорту та автовокзалу.
За словами керівника аеропорту, таке вже рішення прийняте, оскільки це дозволяє територія і зручність розташування, крім того, міжнародні перевезення є не досить частими, що призводить до збитків.

- Ми не перетворюємо аеропорт на автовокзал! Ми хочемо поєднати. Очільник міста Володимир Хомко та перший заступник Рівненської ОДА Юрій Приварський погодили мою пропозицію. Лишилося це вирішити на рівні документації. Це питання розглядатимуть на міськвиконкомі, - повідомляє директор Рівненського міжнародного аеропорту Ігор Насинюк.

Приміщення та прилегла територія наразі знаходяться у робочому стані. Тобто така реформа не потребує особливих затрат на ремонтні роботи. Насамперед це трохи розвантажить місто від великих міжнародних перевезень, лише таблички розмежовуватимуть автобусні та аеростоянки.

За словами Ігоря Насинюка, усе необхідне є, невеликого ремонту потребує лише касова частина будівлі. Наразі залишається ще знайти компанію, що зможе профінансувати таку ідею. І невдовзі автовокзал і аеропорт зможуть працювати паралельно.

За матеріалами Рівне Чарівне

Читати також:

У Дубно хочуть відновити аеропорт: є інвестор [+Фото]

Рівненському аеропорту відшкодували майже 700 тис. грн.

Кіборг з Рівненщини захищав Донецький аеропорт





На правах реклами