Ми у Facebook
08.09.2015, 18:45

Сьогодні у рівненському парку займатимуться йогою

З чого починаються зміни у житті? З прийняття рішення, щось змінити? З обставин, які стають рушієм процесів? З активної тривалої роботи?
Все – ні. Зміни розпочинаються з додаткового потенціалу енергії. Як тільки вивільняється додатковий ресурс, його можна задіяти у нових напрямках. Але де ж його взяти? Яку з життєвих реалізацій обмежити? Ми даємо відповідь та альтернативу! Не потрібно нічого кардинально змінювати, чи відмовлятися. Варто лише спробувати унікальні техніки, які дозволять наповнити ваш організм оновленими енергіями, звільнитися від старих зажимів, та недуг, налаштуватися на програму «Здоров’я».

Таку унікальну можливість ви отримаєте завдяки тренінговій компанії «Guru center», які організують в нашому місті заняття йогою в парку. Цього року чекаємо на вас у парку! Приходьте та приводьте друзів!

Кожного ранку протягом трьох тижнів у вас буде можливість наповнитися, навчитися новому, а основне – вийти на нові рівні сприйняття власного тіла та життя, якісно покращивши їх. І найприємніша новина – усе це БЕЗКОШТОВНО.

Щоранку о 6.30 та щовечору о 19:00 на літній естраді парку ім. Т.Г. Шевченка відбуватимуться унікальні заняття оздоровлюючими, наповнюючими практиками. Чекаємо вас із власними ковриками!

Читати також:

У Рівному пройде Шиzанута Мафія

Сьогодні у Рівному стартує фестиваль "ЗЕЛО - 2015" [Програма заходів]

У Рівному знову відбудеться FoodFest





На правах реклами