Ми у Facebook
08.09.2015, 12:10

На Рівненщині струмом вбило маму та дитину (ОНОВЛЕНО)

Небіжчицям було п`ятдесят п`ять та вісімнадцять років.
Трагедія сталась у Великому Олексині вчора, близько четвертої вечора. Попередня причина смерті — ураження електричним струмом. Обставини загибелі зараз з'ясовують правоохоронці.

Голова сімейства, виписавшись з лікарні, вдома застав жахливу картину: 18-річна дочка та 55-річна дружина лежали у ванній кімнаті на підлозі без ознак життя.

Батько того дня виписувався з медичного закладу, де лікувався стаціонарно. Аби хтось допоміг приїхати, телефонував до дружини. Однак на дзвінки ніхто не відповідав, тому привіз додому чоловіка його ж родич. Помешкання теж ніхто не відкривав, тож чоловікам довелося вибивати двері підсобного приміщення, аби зайти в будинок. У ванній кімнаті на підлозі господар виявив тіло дружини, а поряд — тіло дочки. Родич негайно викликав правоохоронців.

— Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов`язки начальника Рівненського райвідділу Віталій Дмищук. — Провівши огляд місця події та поверхневий огляд обох жінок, правоохоронці висувають версію, що попередньою причиною смерті є ураження електрострумом, адже, на тілі матері є сліди від опіків. Втім, тіла загиблих направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну причину смерті.

Що стало причиною витоку струму і чи були несправності у електропроводці, будуть встановлювати слідчі райвідідлу та співробітники «Рівнеобленерго», повідомили Марія ЮСТИЦЬКА, Рівненський РВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ