Ми у Facebook
08.09.2015, 20:00

Творчий розвиток для дітей: художні студії у Рівному

Джерело фото:korysniporady.com.ua

Чудові художні студії у Рівному допомагають юним талантам проявляти свої здібності та не втрачати віри у різнобарв'я життя.
Такі заклади не лише служать "проявниками" обдарованості дітей, а й допомагають розвиватися творчо та гарно проводити час подалі від негативного впливу деяких ЗМІ.

Так, художня студія для дітей та дорослих - "Фарбований Лис" пропонує відкрити захоплюючий світ мистецтва, не зважаючи на рівень вашої творчості. Тут ви разом з дітками маєте можливість спробувати свої сили у малюванні піском, ліпленні, графіці, конструюванні та інших видах образотворчого мистецтва.



Адреса студії: м. Рівне, вул. Струтинської, 35.
Тел.: (067) 763-50-40 або (093) 852-08-01.

Арт-Маестро - художня школа-студія для дітей і дорослих, яка також пропонує скористатися можливістю розкрити свої таланти. Різні види образотворчого мистецтва та захопливе малювання піском від професіоналів для Вас у студії. Тут проводяться заняття для груп різних вікових категорій: для діток від 3-х років, для абітурієнтів, а також для дорослих (без вікових обмежень).



Адреса студії: м. Рівне, вул. Студентська, 3.
Тел.: (067) 680-35-36,(0362) 45-40-45.

Чудові майстер-класи, заняття для вступників та дорослих, спеціально розроблені заняття для діток від 4-х років та ще багато всього для творчого розвитку у Хобі-Центрі та художній студії "ЗУЗА".



Адреса студії: м. Рівне, вул. Короленка, 1 (ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА"), 3-й поверх.
Тел.: (096) 684-80-33 або (0362) 43-37-41.

Творчість - дуже важлива категорія впливу на загальний розвиток дітей. Тому, якщо у вас є можливість, залучайте дитину до цікавих занять з чудовими викладачами.

Статті до теми:

Розвиваємося з дітками: малювання долоньками [+Фото]

Натуральний пластилін для діток своїми руками

Дозвілля з дітьми: аплікація з ватних дисків

Орігамі - інтелектуальне заняття для здоров'я дітей






На правах реклами