Ми у Facebook
09.09.2015, 07:15

У Рівному нагородили бійців АТО

Близько 30 демобілізованих та діючих військовослужбовців нагородили нагрудним знаком «Учасник АТО» і відзначили вчора подяками у сесійній залі Рівненської обласної ради.
Урочисте вшанування захисників Вітчизни провели голова обласної ради Михайло Кириллов та заступник військового комісара Рівненського об’єднаного міського військового комісаріату майор Руслан Ткачук. Вони привітали українських бійців та хвилиною мовчання віддали шану полеглим військовослужбовцям, передає ЗІК

«Ті, хто захищає східні рубежі України, – всі герої, незалежно від роду військ та військової професії в АТО. Кожен із них знайшов у собі мужність виконати обов’язок. Для мене велика честь потиснути їм руки та вручити нагороди», – зазначив майор Руслан Ткачук.

План мобілізації на Рівненщині виконали на 60%

Серед учасників заходу був і легендарний танкіст окремої механізованої бригади з Волині Василь Гук, екіпаж якого літом минулого року на Савур-Могилі не злякався ворога й вийшов у бій проти п’яти російських танків і двох БМП. Українські воїни лише танком зламали плани ворога на наступ і врятувати своїх побратимів на кургані.



«Я знаю, що наші воїни йдуть захищати державу, визволяти окупований бойовиками і російськими військами Донбас, не за гроші і нагороди, а за покликом українського народу і серця. Наша шана їм – це високе визнання самопожертви, волі до перемоги і високого звання бійця АТО. Ми вдячні, що українські військовослужбовці нас захищали і продовжують захищати сьогодні. А ми, представники влади, зробимо усе можливе, аби надати їм соціальну підтримку, психологічне і медичне забезпечення та долучитися до процесу державотворення», – каже Михайло Кириллов.





На правах реклами