Ми у Facebook
09.09.2015, 11:45

Міністр аграрної політики та продовольства вражений роботою рівненського підприємства [+Фото]

9 вересня 2015 року Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко завітав з робочою поїздкою на Рівненщину. Пан Олексій відвідав тепличний комплекс ТОВ «Агроконцерн» та підприємство "УкрТехноФос".
Олексій Павленко, перебуваючи на Рівненщині, спочатку ознайомився із діяльністю тепличного комплексу ТОВ «Агроконцерн», яке спеціалізується на вирощуванні овочів закритого ґрунту.

Завтра до Рівного приїде Міністр аграрної політики та продовольства

А після цього оглянув підприємство ТОВ «УкрТехноФос», яке є найбільшим національним виробником висококонцентрованих комплексних добрив та експортером сільгосппродукції на ринки ЄС та Середнього Сходу.

БІЛЬШЕ ФОТО

Презентація на підприємстві складалася з кількох частин. Перше - це була теоретична частина з презентацією того, що виробляє "УкрТехноФос". Крім того, Міністр побачив безпосередній процес виробництва мінеральних добрив та тукосумішей, яке працює в області з 2004 року.

Рівне: "Укртехнофос" будує Європу в Україні

- Ми перше підприємтво України, яке почало виробляти комплексні мінеральні добрива методом компактування. Це сучасний спосіб,який особисто я вивчаю вже впродовж десяти років, - розповідає Голова спостережної ради групи компаній "УкрТехноФос", депутат Рівненської обласної ради Юрій Супрунюк. - Більше року тому ми запустили це виробництво у нас на Рівненщині. Виробляємо близько 10 тисяч тон у місяць для потреб селян.



БІЛЬШЕ ФОТО

Пан Міністр, перебуваючи на підприємсві, пообіцяв допомогу з тим, щоб знайти українську сировину та відмітив роботу "УкрТехноФосу".

- Приємно варжений роботою, це дуже потужне підприємство. Воно працює на повну потужність.А для області - це і нові робочі місця, і сплата податків до бюджету, - відмітив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.


Унікальне українське добриво європейського рівня


Після цього Мінстр Павленко зустрівся з виробниками сільськогосподарської продукції.







БІЛЬШЕ ФОТО






На правах реклами