Ми у Facebook
10.09.2015, 21:30

"Відкрий Рівне": бібліотека отримала... бібліотечку!

Цього тижня поставлена фінальна крапка в інформаційно-просвітницькому проекті "Відкрий Рівне", який "ОГО" приурочило до Дня міста Рівное. Чим саме завершився наш проект - дізнаєтесь далі!
У рамках проекту "Відкрий Рівне" ми розповіли на порталі OGO.ua 10 історій про Рівне, провели інтернет-голосування за найкращий район РівнОГО, і, як і було передбачено умовами конкурсу, бібліотека району-переможця отримала у подарунок добірку книг.

Як ми вже повідомляли, за результатами інтернет-голосування на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua, яке тривало 23-24 серпня, найбільше голосів інтернет-користувачів у порівнянні з іншими мікрорайонами Рівного здобув Золотіїв. 25 серпня ми оголосили переможця. І, відтак, саме бібліотека, розташована в цьому районі міста, отримала у подарунок від редакції бібліотечку цікавої та корисної літератури.

Цього вівторка журналіст "ОГО" Ольга Данилюк вручила директору Централізованої бібліотечної системи (ЦБС) м.Рівне Вікторії Гупалюк та директору бібліотеки-філії №4 Надії Пекар подарунковий сертифікат на бібліотечку літератури, яку ми зібрали разом із читачами “ОГО”. Серед подарованих книжок — і література з власних бібліотечок журналістів, і книжки, які принесли до редакції наші читачі, котрі відгукнулись на заклик взяти участь в акції. З-поміж майже півсотні книжок — і видання місцевих авторів (приміром, проректора Національного університету "Острозька академія" Петра Кралюка та постійного позаштатного автора Видавничого дому "ОГО" Петра Катеринича), і психологічна література останніх років видання, і твори світових письменників, і, звісно, Книга Книг — Біблія.

Автор проекту "Відкрий Рівне", журналіст "ОГО" Ольга Данилюк вручає подарунковий сертифікат на бібліотечку, зібрану редакцією і читачами "ОГО", директору Централізованої бібліотечної системи м.Рівне Вікторії Гупалюк (ліворуч) та директору бібліотеки-філії №4 Надії Пекар
Автор проекту "Відкрий Рівне", журналіст "ОГО" Ольга Данилюк вручає подарунковий сертифікат на бібліотечку, зібрану редакцією і читачами "ОГО", директору Централізованої бібліотечної системи м.Рівне Вікторії Гупалюк (ліворуч) та директору бібліотеки-філії №4 Надії Пекар


Також бібліотека отримала від редакції передплату на наші друковані видання - "ОГО" та "Рівненську газету".

Ми сподіваємось, що наш невеличкий подарунок стане у пригоді мешканцям Золотієва, які залюбки відвідують свою невеличку, але затишну книгозбірню. А ми тим часом працюватимемо над новими цікавими та корисними проектами — отож, слідкуйте за анонсами!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ