Ми у Facebook
10.09.2015, 17:15

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Новий XXV Чемпіонат України з волейболу сезону 2015-2016 років серед жінок у Суперлізі ВК «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» почне на виїзді проти ВК «Сєвєродончанка» (Сєвєродонецьк). Поєдинки відбудуться 8-10 жовтня.
Нагадаємо, що у минулому сезоні сєвєродонецькі волейболісти завоювали срібні нагороди Суперліги.

Перші домашні поєдинки рівненчанки гратимуть 22-24 жовтня проти ВК «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ»(Запоріжжя). В попередньому розіграші Суперліги запорізькі дівчата стали «бронзовими».

Раніше виконком Федерації волейболу України затвердив систему проведення чемпіонату України серед жіночих команд сезону-2015/16 років. Система проведення залишилася такою ж, як і в попередньому сезоні. На першому етапі вісім команд зіграють між собою у два кола з роз'їздами, використовуватиметься система спарених матчів. За результатами першого етапу перший квартет продовжить боротьбу за 1-4 місця, другий - за 5-8 місця. При цьому до другого етапу учасники переходять з бонусними очками (3, 2, 1, 0).

Команди, які боротимуться за призові місця, зіграють на другому етапі чотири тури, а команди з нижньої частини таблиці обмежаться двома турами.

Рівненська «Регіна» стартує у волейбольній Суперлізі на початку жовтня

«Регіна» завершила регулярний чемпіонат на шостому щаблі Суперліги з волейболу

Склад учасників жіночої Суперліги: «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» (Рівне), «Хімік» (Южний), «Сєвєродончанка» (Сєвєродонецьк), «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» (Запоріжжя), «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» (Тернопіль), «Континіум-Волинь-Університет» (Луцьк), «Білозгар-Медуніверситет» (Вінниця), «Педуніверситет-ШВСМ» (Чернігів).








На правах реклами