Ми у Facebook
11.09.2015, 14:00

У Рівному переодягнуть комунальників та водіїв

Для працівників КАТП 1728 та водіїв тролейбусів пошиють нову форму.
Рівняни вже бачили водіїв рівненських тролейбусів у гарних та нових форменних блакитних сорочках. Блакитні блузи з символом професії та прапором України пошлили усім шоферам КП "Рівнеелектроавтотранс".

У підприємстві розповідають, що таке рішення прийняли для того, аби "підтримувати імідж" електроавтотрансу та його працівників, передає "Рівне Вечірнє".

Перші пошиті сорочки шофери одягли на роботу ще наприкінці серпня, але працюватимуть у них вони недовго. Все тому, що блузи для водіїв пошили на літній час - з короткими рукавами.

— Ми замовили по дві блакитні блузи для 140 водіїв, щоб вони мали змінний одяг. Щоправда, носитимуть формені блузи тільки у теплу пору року, а на зиму такого спецодягу поки немає. Сподіваюся, що пасажири позитивно оцінять новий вигляд наших працівників, - розповів Валентин Ткачук, директор КП "Рівнеелектроавтотранс".

З кожного рівненського водія на сорочки з бавовни та поліестру знімали персональні мірки.

Новий спецодяг буде і у двірників КАТП-1728 — жилети з гербом Рівного та світловідбивною смужкою. Поки що такі видали тільки 15 з усіх 50 прибиральників підприємства.

— Спецодяг для нас також шиє рівненська фірма. Жилет буде зеленого кольору, має хорошу якість. Мешканці міста уже могли бачити його під час святкування Дня незалежності, коли наші працівники прибирали вулиці. Чому пошили тільки 15 жилетів? Бо кравці були зайняті великим замовленням на пошиття формених блуз, яке зробив для своїх водіїв "Рівнеелектроавтотранс", тож нам доведеться трохи зачекати. Але невдовзі нові жилети будуть у всіх прибиральників. Було б добре пошити форму і на осінь, коли похолодає, - розповів Ростислав Кралюк, директор КАТП-1728:





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ