Ми у Facebook
14.09.2015, 18:45

Під час обшуку в жителя Рівненщини вилучили 12 кг бурштину

За результатами обшуку у жителя м. Дубровиця вилучено 12,6 кг бурштину та 980 дол США.
За дорученням прокуратури працівники Служби безпеки України та міліції провели обшук житлового господарства та автомобіля одного із мешканців м. Дубровиця Рівненської області, під час якого 11 вересня 2015 року виявили та вилучили 12,6 кг бурштину-сирцю, 980 дол США, а також записник з відомостями, які свідчать про зайняття останнім протиправної діяльності щодо скупівлі незаконно видобутого бурштину.

Бурштинокопачі з Рівненщини перебираються на Волинь

— Слідчі дії проведено на підставі ухвали суду у рамках кримінального провадження, розслідуваного за ч. 2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення), в ході якого одержано інформацію про незаконне придбання, зберігання та збут бурштину, — повідомив прокурор Дубровицького району Рівненської області Микола Федорчук.

Наразі проводяться слідчі дії з метою встановлення винних осіб у незаконному видобуванні бурштину та його організаторів.

ВІДЕО: селяни-бурштинокопачі штурмували прикордонників на Рівненщині [18+]

Органи прокуратури Рівненської області у координації з іншими правоохоронними органами продовжують вживати рішучих заходів до протидії незаконним операціям із бурштином.




За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ