Ми у Facebook
14.09.2015, 10:00

Рівненські комунальники запустили власний сайт

«КАТП 1728» запустило сайт для кращого інформування населення.
- З метою забезпечення жителів Рівного повною та достовірною інформацією щодо переліку комунальних послуг, що надає КАТП 1728, зокрема пільговим категоріям населення, ми розміщуємо інформаційні матеріали на нашому сайті www.katp1728.rv.ua, в друкованих засобах масової інформації, на радіо і телебаченні, - розповідає директор Рівненського комунального підприємства „КАТП 1728” Ростислав Кралюк.

Крім того, Враховуючи, що сьогоднішня інформація має обмежений контингент споживачів – це жителі приватних будинків де відсутнє централізоване водовідведення, а є септики, „КАТП 1728” як виконавць послуг з вивезення рідких побутових відходів визначений міським конкурсом, вирішило розширити інформаційний майданчик шляхом розміщення нижчезазначених оголошень в поштових скриньках, їх роздачею безпосередньо мешканцям приватнх осель, розклеюванням на дошках оголошень та у визначених місцях.

Нагадаємо, що рівняни, які мають пільги на отримання комунальних послуг можуть звертатись до КАТП за знижками. Телефони для довідок: 23-72-47, (067)364-04-85.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ