Ми у Facebook
14.09.2015, 14:30

Форум видавців у Львові здивував читачів

Цими днями у Львові відбувся 22-ий Міжнародний книжковий «Форум видавців». Програма цього року дуже різноманітна і цікава для читачів різного віку, ділиться враженнями випускниця Школи універсального журналіста на базі Національного університету "Острозька академія" Роксолана Губич.
Щорічно на цьому дійстві відбуваються зустрічі з письменниками, які представляють свої нові книги та інші цікавинки. Так, для прикладу, нагородження найкращих читачів року.

Учасниками такого нагородження стали найкращі читачі з усієї України. Діти приїхали до Львова, як спеціальні гості «Форуму». Проте найцікавішою подією стала - зустріч школярів. Потрапити у справжнісінький Хогвартс, мабуть хотів кожен. І ось працівники Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім.І.Франка разом з представниками «Форуму видавців» влаштували для своїх гостей справжнісіньку казку. Уявіть лишень, заходите Ви в приміщення бібліотеки, а там вас зустрічають персонажі відомої усім книги англійської письменниці Джоан Ролінґ!

У читальному залі було ще цікавіше. Між столами ходить привид нареченої, в руках у якої книга, де пізніше кожен охочий міг залишити свої побажання. За столом сидить справжнісінький професор з совою та пером. Чотири професори, які відповідають кожен за свій гуртожиток, мають свою команду учнів. Магічна куля сортувала маленьких гостей в певну команду гуртожитку. Кожна з цих команд виконувала по три завдання: показували свійську тваринку, писали та малювали свої мрії та бажання і придумували віршоване заклинання. Перемогла дружба, а в кінці всіх учасників привітали у Львові та подарували маленькі подаруночки на згадку про цю подію. Атмосфера була чудовою та захоплюючою. Мабуть, кожен запам’ятав цю зустріч та подорож у львівський Хогвартс на усе життя.



Нагадаємо, що завершився цьогорічний «Форум видавців» 13 вересня, саме тоді і відбулось нагородження найкращих читачів України. Запрошуємо усіх шанувальників книг до Львова.

До теми:

Храми Львова: пішохідна екскурсія

Рівненських письменників відзначили на “Коронації слова”

Рівнянка в рейтингу сучасних письменників, яких варто читати





На правах реклами