Ми у Facebook
15.09.2015, 16:30

У Рівному дали нове життя 25-літньому тролейбусу

Транспортне життя Рівного наприкінці минулого тижня ознаменувалося радісною подією: на мідні магістралі після капітального ремонту виїхав тролейбус Шкода-14Тр №107.
Неймовірно, але вік машини – понад чверть століття, однак як зовнішній вигляд, так і стан салону викликають почуття захвату та гордості за працівників КП «Рівнеелектроавтотранс». Саме завдяки їхнім працьовитим рукам та дбайливому ставленню до техніки вдається підтримувати рухомий склад в ідеальному стані попри усі труднощі сьогодення.

ФОТО - Вулицями Рівного курсує нічний тролейбус

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, капітального ремонту механічної системи, ремонт пневматичної системи, замінено зовнішню обшивку, яку закріплено алюмінієвим декоративним профілем. Встановлено новий карданний вал та бортові редуктори заднього моста.


Тролейбус №107 у 1998 році

Зазнали кардинальних перетворень також салон тролейбуса та кабіна водія: замінено обшивку стелі (підібраний колір «білий мармур»), салону (колір «бук»), ізоляційне покриття поручнів, обшивку сидінь. Виконано заміну підлоги салону та її ізоляційного покриття.

У Рівному курсуватиме нічний тролейбус

Окрім цього, тролейбус отримав нові колісні диски та скати, нові плафони зовнішнього освітлення та нові фари. Після виконання робіт тролейбус пофарбовано високоякісною автомобільною фарбою за схемою, передбаченою фірмовим стилем підприємства.

За скільки жителі Рівного можуть взяти в оренду тролейбус

Комісія у складі начальника міського управління транспорту та зв’язку В.М.Миронюка та керівництва КП «Рівнеелектроавтотранс» (директор В.М.Ткачук, головний інженер В.М.Блащук та інші) оцінила якість виконаних робіт на «відмінно». Посадовці зазначили, що в умовах обмеженого фінансування капітальні ремонти такого рівня – реальний спосіб підтримувати тролейбусне господарство міста на гідному рівні, забезпечуючи його мешканців зручним та комфортним громадським транспортом. Напрацьована матеріальна база та набутий досвід робітників стануть гарантією високоякісного відновлення тролейбусів і у майбутньому.


У процесі капітального ремонту





На правах реклами