Ми у Facebook
16.09.2015, 09:00

Де найчастіше хочуть мати землю рівненські учасники АТО?

За минулий тиждень у Рівненській області прийнято 85 рішень про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів. Також за цей час затверджені 12 проектів землеустрою для рівненських захисників Вітчизни.
Загалом з червня минулого року на Рівненщині надано 1838 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею понад 251 гектар. Учасники АТО планують використовувати землю під будівництво 1094 ділянки, для ведення садівництва 630 наділів і 114 – для ведення особистого господарства, повідомляє сайт ВСЕ

У Рівному затвердили порядок виділення земельних ділянок учасникам АТО

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування області звернулося 3555 захисників Вітчизни. Найбільше бажання отримати земельні ділянки учасники АТО виявили у місті Рівному 1201, Рівненському 633, Здолбунівському 254 та Костопільському районах 164 земельні ділянки. Всі клопотання учасників АТО розглядаються у стислі терміни в першочерговому порядку.

Рівне: порядок розподілу земельних ділянок учасникам АТО [+Відео]

«Рівненські землевпорядники продовжують активно працювати над забезпеченням військовослужбовців-учасників АТО земельними ділянками. Спеціально для цих цілей в області сформовані земельні масиви 274 земельні масиви загальною площею 971,2 гектари земель для передачі у власність військовослужбовцям» - повідомила в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко.

Рівненщина: майже 200 учасників АТО отримали земельні ділянки





На правах реклами