Ми у Facebook
16.09.2015, 10:15

Раритетний "Мерседес" знайшли у Шепетівці

Працівники Державтоінспекції Рівненщини оперативно розшукали викрадений автомобіль «Мерседес 170 V» 1936 року випуску та затримали осіб, які підозрюються у його викраденні.
14 вересня близько сьомої години ранку на спецлінію «102» звернулася жителька міста Острог та повідомила працівникам міліції, що з її подвір’я
викрали автомобіль «Мерседес», який належить її синові.

У Рівному викрали авто, що належало китайцям

Повідомлення про крадіжку транспортного засобу черговий по управлінню Державтоінспекції Рівненської області відразу довів до особового складу працівників ДАІ, які у цей час несли службу. Крім цього, було орієнтовано і сусідню Хмельницьку область, адже під час проведення розшукових заходів стало відомо, що викрадену іномарку перевозили на лафеті у напрямку міста Шепетівка.

У цей же день працівники ВДАІ Острозького району розшукали викрадений «Мерседес». Він знаходився у гаражному приміщенні 23-річного жителя міста Шепетівка. Крім цього, були затримані і особи, які ймовірно скоїли цей злочин.

Ними виявилися 23 та 24-річні жителі міста Шепетівка. Наразі за фактом крадіжки працівники міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами