Ми у Facebook
16.09.2015, 11:31

Що везуть сьогодні з Китаю

Нинішні реалії нашої країни залишають бажати кращого. Ціни ростуть щодня настільки швидко, що навіть складно встежити за їхніми стрибками.
Здавалося б, ще вчора була одна вартість, а вже сьогодні в чотири рази дорожче. В таких умовах українці змушені шукати альтернативні способи придбання потрібних товарів. Так що ж вигідно замовляти з Китаю і на чому можна заощадити?

Одяг з Китаю – вигідно, модно, стильно


Звичайно, найбільше шокують ціни нашого продуктового ринку, але, на жаль, продукти харчування замовити з-за кордону не вийде, тому тут вже доводиться економити, купуючи те, що є. Але, на щастя, з товарами другої потреби – одягом - справи йдуть куди краще.



Ціни на одяг у наших магазинах «кусаються», і навіть найзавзятішим модницям довелося «затягнути пояси». Але що ж робити, якщо кожного сезону хочеться бути модною і стильною, залишатися в тренді, чи й просто купувати одяг для підняття настрою? Вихід є – замовлення одягу з Китаю. Всесвітньо відомий торговий майданчик таобао відкриває неймовірні можливості: купувати одяг можна в необмеженій кількості і при цьому завжди вигідно економити.

Наприклад, у каталозі за цим посиланням - http://7choice.com/taobao-catalog/odezhda/zhenskaya-odezhda/polupalto-kurtki-vetrovki/ можна купити наймодніший стильний одяг цього сезону за дуже вигідною ціною.

Взуття з Китаю – ваші ніжки заслуговують більшого



Також ні для кого не буде секретом і те, що тривале утримання від покупки нових туфельок може будь-яку жінку ввести в депресію. Звичайно, наші магазини сьогодні пропонують такі ціни на взуття, що голова може піти обертом. Але і тут зневірятися не варто, адже за ту вартість, що запропонована в нашому магазині на одну пару, замовити в Китаї можна, як мінімум, три.

Взуття з Китаю не тільки дешеве, але ще й дуже якісне. Всім відомо, що у нас продають все ті ж китайські речі, та ось тільки вартість накручують до неймовірних меж. Так навіщо платити більше, коли є наш портал?

Загляньте до нас за посиланням -http://7choice.com/taobao-catalog/obuv/zhenskaya-obuv/mokasinyi-baletki-i-prochee/ і ви самі переконаєтеся, що тут просто рай для модників і модниць.


У наших каталогах на вас чекає неймовірно багатий вибір жіночого, чоловічого та дитячого одягу і взуття. Також вашій увазі представлені й інші, не менш популярні, товари.

Перекладено та викладено зі статті: http://www.ukrinform.ua/





На правах реклами