Ми у Facebook
16.09.2015, 14:00

Чемпіонат області: планові перемоги від «Маяка» і «Сокола», пауза від ОДЕКа та ФК «Малинськ» [+Відео]

Дванадцятий тур у першій лізі Рівненської області з футболу виявився дещо урізаним. Один з центральних матчів чемпіонату, в якому мали зустрітися ОДЕК та ФК «Малинськ», перенесли через задіяність оржівців у Чемпіонаті України. Натомість, клуби із Сарн та Радивилова здобули заплановані перемоги.
На рідному стадіоні «Мрія» сарненчани без проблем здолали здолбунівський «Волинь-Цемент», щоправда у цій грі «Маяк» обмежився лише двома м’ячами у ворота аутсайдера.

Ще скромнішою виявилася перевага «Сокола» у Радивилові над ФК «Вельбівне». «Соколята» переграли своїх візаві з рахунком лише 1:0. І це не зважаючи на те, що представник Острозького району в нинішньому чемпіонаті далеко «не виблискує».

У гощанському дербі, яке відбулося в Садовому, два принципові суперники розійшлися миром. Господарі поля першими відкрили рахунок, проте ФК «Гоща-АМАКО» зумів його пізніше зрівняти – 1:1.

А от у Кузнецовську вболівальники футболу так і не дочекалися. За «офіційною версією» березнівський «Случ» не зміг дістатися міста атомників через поломку транспорту. Таким чином, «Ізотоп-РАЕС» отримав три «технічні» очки і у турнірній таблиці закріпився на третьому місці з кінця.

На вершині турнірної таблиці продовжує перебувати «Маяк» - 32 очка, на другій сходинці «Сокіл» - 25, третім йде ФК «Малинськ» - 23 бали та матч у запасі.

Результати матчів 12 туру в першій лізі:
«Сокіл» - ФК «Вельбівно» - 1:0, «Ізотоп-РАЕС» - «Случ» - 3:0 (тех. рез.), ФК «Садове» - ФК «Гоща-АМАКО» - 1:1, «Маяк» – «Волинь-Цемент» - 2:0


Турнірна таблиця Чемпіонату області з футболу після дванадцятого туру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» збільшив відрив від другого місця

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував







На правах реклами