Ми у Facebook
16.09.2015, 16:00

Рівненські чиновники нагородили провідних рівненських спортсменів [+Фото]

Провідні спортсмени Рівного, їхні тренери, фахівці із фізичної культури та спорту області, регіонального центру «Інваспорт» отримали нагороди з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Грамоти, подяки та подарунки було вручено від імені Рівненської облдержадміністрації.
Відзнаками Рівненської ОДА нагородили Оксану Ковальчук (Камінську) (кульова стрільба), Олександра Косінова (дзюдо серед спортсменів з вадами зору), Романа Курова (пауерліфтинг), Владислава Кузька (греко-римська боротьба) та тренера з греко-римської боротьби Дмитра Шевчука.

Не залишилися по за увагою й зусилля постійних партнерів «Спорту для всіх» Рівненщини. Зокрема голова Рівненської обласної організації «Стріт Воркаут Україна» Владислав Олєйніков отримав «Подяку» Рівненської обласної ради, а директор комунального підприємства «Санаторно-оздоровчий комплекс «Сигнал» Юрій Халейко - «Подяку» Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Гордимося, що два рівненські спортсмени на цих змаганнях отримали нагороди. У безкомпромісній боротьбі Наталія Ніколайчик виборола бронзову, а Олександр Помінов – срібну медаль. У цьому році нам вдалося купити квартири для двох рівненських спортсменів, виділити близько двох мільйонів гривень на стипендії та інші виплати нашим спортсменам. Ми і надалі будемо вас підтримувати. Адже завдяки вашим зусиллям, вашим перемогам на світових спортивних аренах звучить Гімн України та піднімають наш національний прапор», - прокоментував подію заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Костопільчанки вдруге поспіль виграли Чемпіонат України з футболу

Дівчата з костопільського «Ліцею» стали другими на Чемпіонаті України














На правах реклами