Ми у Facebook
17.09.2015, 16:45

Бойовики хочуть провести псевдовибори в Донбасі

Заява ватажків бойовиків про проведення місцевих виборів на території, окупованій терористами ЛНР і ДНР, свідчить про бажання Росії зірвати виконання мінських угод.
Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

- Провокації РФ під назвою "чергові вибори на окупованій території" знову заводять ситуацію в глухий кут і яскраво демонструють бажання Росії зірвати мирний план звільнення і реінтеграції в окупованій частині Донбасу, - процитували Турчинова в прес-службі РНБО.

Порошенко назвав перемир'я на Донбасі зміною тактики Росії

Він також зазначив, що таке рішення є "демонстративним виходом РФ і підконтрольних їй маріонеток з мирного процесу, визначеного мінськими угодами".

“ДНР” оголосила закінчення війни

-Вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей можуть відбутися тільки після виведення окупаційних російських військ з цих територій, відновлення нашого контролю за кордоном, звільнення захоплених державних установ і підприємств та створення умов, які відповідають вимогам місії ОБСЄ, - підкреслив секретар РНБО.

10 чудернацьких петицій до Президента

Раніше ватажки самопроголошеної Донецької народної республіки в середу, 16 вересня, оголосили про те, що призначають вибори на окупованих територіях на 18 жовтня – на тиждень раніше офіційних місцевих виборів в Україні. Повідомляється також, що вибори терористи планують проводити в кілька етапів, нібито через брак коштів.





На правах реклами