Ми у Facebook
18.09.2015, 17:00

Рівне: в галереї «Євро-Арт» - виставка "Життя продовжується"

В галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка картин під назвою «Життя продовжується», приурочена 65-річчю від дня народження художника Анатолія Іваненка
Експозиція розміщена у двох залах галереї і складається із 25 полотен, різноманітних за жанровою та видовою структурою. Виставка носить ретроспективний характер, і знайомить глядачів як із творами художника періоду «романтичного символізму» (1990-2002 рр.), так і з новим творчим доробком живописця попередніх п’яти років. Серед них – знакові роботи «Буденний вечір або Сільські русалки», «Тепла осінь, або Загублені в дитинстві», «Вічна весна, або Зачарований кентавр», «Свіжі букети», «Задвірки», «Кубістичний натюрморт з античною вазою», «Стара пасіка», «Після дощу, або На околиці міста» та інші. Твори наповнені глибоким філософським змістом та приховують в художніх образах таємницю, в яку глядачам варто заглибитись.

У Рівному розкажуть, як обласна влада перешкоджає входженню волинського серпанку до культурної спадщини ЮНЕСКО


Анатолію Іваненку, як художнику і письменнику, є про що розповісти своїм шанувальникам. У цей раз він знайомить рівнян не лише із живописними полотнами, а й презентує нову книгу – «Сказочные дали. Приглашение». Вона є продовженням життєвих міркувань автора, що викладені ним у його попередній книзі «Живые краски времени».

Рівняни приєдналися до мистецької естафети у соцмережах

Творчість А. Іваненка для культурного середовища Рівного має надзвичайно велику мистецьку вагу. Як педагог Рівненської державної дитячої художньої школи, він виховав не одне покоління креативних і естетично мислячих особистостей. Як художник, Анатолій Григорович створив численні полотна, котрі подобаються і молоді, і зрілому поколінню рівнян. Як письменник, Іваненко заслуговує на повагу, оскільки заставляє читачів задуматися над багатьма гранями людського життя.

Відкриття виставки у п’ятницю, 25 вересня 2015 р. о 15.00 год.
Виставка триватиме до 15 листопада 2015 р.





На правах реклами