Ми у Facebook
21.09.2015, 14:00

Рівненська обласна організація Аграрної партії України обрала нового керівника

Нині по всій країні за принципом «знизу-доверху» формуються обласні, районні партійні осередки. Рівненщина не є винятком у цьому процесі. В області проходить, так би мовити, масштабне партійне будівництво. Вже сформовано 21 партійну організацію Аграрної партії України.
Таким чином, наші представники є в усіх районних центрах. А обласний штаб знаходиться у Рівному, де завжди готові відповісти на усі ваші запитання, а також запропонувати варіанти співпраці на благо ваших територіальних громад. Нині, як ніколи раніше, не варто стояти осторонь політичних процесів, які відбуваються в країні, а потрібно самим пропонувати конкретні пропозиції – як змінити своє село, селище, місто та район.

Аграрна партія в нашій області входить до найвпливовіших політичних сил, адже діє впродовж багатьох років. І це стало можливим завдяки плідній роботі керівника Рівненської обласної партійної організації Аграрної партії України Миколи Ярощука. Адже завдяки його зусиллям, вмінню знаходити спільну мову з людьми та бажанню працювати, Аграрна партія на Рівненщині знаходиться на етапі оновлення. Микола Ярощук спільно з командою однодумців склав план дій із відродження й оновлення партії.

Під головуванням керівника партійної організації було проведено десятки зустрічей у всіх районах області, а також організовано аграрні форуми, під час яких були запропоновані комплексні заходи, які могли б у майбутньому принеси системні зміни.

На Рівненщині відбувся ІІ Аграрний форум

Микола Ярощук розпочав розбудову оновленого осередку Аграрної партії в області, вибудував його чітку структуру. Завдяки чому нині відбувається поштовх для активізації, залучення та реєстрації нових партійних організацій і прийняття нових членів. Микола Якович запевняє, що саме така робота є свідченням того, що АПУ прийшла не на один день, а має чіткий план дій на роки вперед і готова не просто критикувати неправильні дії влади чи обласного керівництва, а що найважливіше – пропонує варіанти вирішення кризових моментів.

Адже членами Аграрної партії є провідні науковці і виробничники, керівники підприємств і фермери, лікарі та вчителі, економісти та юристи, які знають зсередини проблеми тієї чи іншої галузі. Усіх цих людей об'єднала спільна ідея – відродження українського села через створення потужної економіки області та країни.

Один із принципів, який закладено в програмі Аграрної партії, – це постійний пошук потужних лідерів, які могли б працювати на благо громади. Так і на Рівненщині Микола Якович створив команду однодумців, які з гідністю зможуть продовжити його справу і далі розвиватимуть цю політичну силу в області. Адже, даючи дорогу молодим та ініціативним людям, Микола Ярощук за власною ініціативою склав повноваження голови РОО АПУ. Хоча чимало керівників партійних осередків хотіли, щоб Микола Якович і далі працював на Аграрну партію та очолював її на Рівненщині.

Водночас наступник Миколи Ярощука не є новою людиною не тільки для керівників партійних організацій, а добре відомий на теренах всієї області. Юрій Супрунюк, якому Микола Ярощук запропонував очолити Рівненську обласну організацію АПУ, тривалий час працював заступником голови РОО АПУ та добре знає усі процеси, які відбуваються в обласній організації. Пан Юрій особисто знайомий з усіма керівниками районних партійних осередків.

Аграрна партія запрошує вас змінити Рівненщину разом

– Перед нами велика відповідальність за долі людей, які вірять в перемогу Аграрної партії. Ми просто не маємо права їх підвести. Я щоденно проводжу зустрічі в районах, спілкуюся з людьми, щоб знати, що їх хвилює і які питання потребують негайного вирішення. У наші ряди постійно вливаються нові, авторитетні люди, і це дає мені ще більше впевненості, що Аграрна партія переможе, – ділиться думками новий керівник РОО АПУ Юрій Супрунюк.

Якщо вам не байдуже, якою буде наша країна, якщо ви хочете, щоб ваші діти жили в кращій державі, ніж нині, то приєднуйтеся до команди Аграрної партії. Наші принципи є простими і, водночас, близькими кожному жителю нашої області.





На правах реклами