Ми у Facebook
21.09.2015, 09:30

Рівненщина: адреси центрів послуг безкоштовних адвокатів

По всій території Україні Міністерство юстиції відкрило центри з надання вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах. В них малозабезпечені громадяни можуть скористатися послугами безкоштовних адвокатів у цивільних та адміністративних справах.
У Рівненській області діють три таких центри:

Рівненський місцевий центр, знаходиться у м. Рівне на вул.Кавказька, 7 (обслуговуватиме мешканців м.Рівного, м.Острога, Рівненського, Костопільського, Гощанського, Корецького, Здолбунівського та Острозького районів);

Рівнянка руйнує міфи про роботу адвоката та юриста

Дубенський місцевий центр, знаходиться у м.Дубно на вул.Грушевського, 171 б (обслуговуватиме мешканців м.Дубно, Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського районів);

Сарненський місцевий центр, знаходиться у м.Сарни на вул. Широка, 22 (територія обслуговування – м.Кузнецовськ, Сарненський, Володимирецький, Зарічненський, Дубровицький та Рокитнівський райони).

Послугами безкоштовних адвокатів вже скористалися 402 жителі області

Правову допомогу в судах малозабезпеченим надаватимуть кваліфіковані адвокати, які відбиралися в порядку конкурсу комісією управління юстиції.

Довідки за телефоном "гарячої лінії" 0 800 21 31 03 (безкоштовно)

Прес-служба Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.





На правах реклами