Ми у Facebook
21.09.2015, 15:00

Чи закриють знову центр Рівного для проїзду?

Хоч міст на вулиці Степана Бандери у Рівному у суботу відкрили для проїзду, рух транспорту через центр по вулиці Соборній не забороняли.
Нагадаємо, що через центр Рівного по вулиці Соборній був дозволений проїзд вдень лише громадському та спеціалізованому транспорту. Але на період ремонту моста на вулиці Степана Бандери, який розпочали з 26 серпня, дозволили через центр їздити усім видам транспорту.

Завтра у Рівному відкриють міст на вул. С. Бандери


- Ремонт на мосту на вулиці Степана Бандери ще не завершений, хоч транспорт по ньому вже пропускають, - повідомив “ОГО” начальник міського управління трансорту і зв'язку Рівного Віталій Миронюк. - Ще тут ремонтують пішохідні доріжки та здійснюють укріплення моста. Тож центр міста поки що відкритий для проїзду для всіх. Його знову перекриють, дозволивши проїжджати лише громадському та спеціалізованому транспорту тоді, коли міст на вулиці Степана Бандери повністю відремонтують.


Результат ремонту моста на Степана Бандери у Рівному


До речі, ми також плануємо ремонтувати вулицю Соборну на ділянці від Будинку офіцерів до перехрестя з вулицею Старицького. Тому її теж доведеться перекривати.

Рівняни скаржаться на аварійний міст








На правах реклами