Ми у Facebook
21.09.2015, 15:45

У Сумах вибухнув офіс "Правого сектору", є жертви

Сьогодні вранці в Сумах прогримів вибух в офісі "Правого сектору". Одна людина загинула, троє людей, які також перебували в офісі, не постраждали.
"Приблизно о 6 ранку прогримів вибух в офісі "Правого сектору" за адресою вул. Рибалка, 8. За попередньою інформацією в результаті необережного поводження з вибухівкою загинула людина, що перебувала всередині приміщення. Оперативно-слідча група вже на місці. Тримаємо хід розслідування під контролем", - написав у фейсбуці голова сумської ОДА Микола Клочко.

Через деякий час з'явилося ще одне повідомлення: "За уточненою інформацією за адресою вул. Рибалка, 8 в офісі Правого сектору в результаті необережного поводження з гранатою о 6-й ранку загинув 31-річний боєць ПС Яковенко Олександр (позивний "Палач"). Інші три людини, що були разом з ним у приміщенні, не постраждали", повідомляють Українські новини

За версією сайту Депо Суми вибух міг статись з вини присутніх у приміщенні людей, адже вночі в штабі загиблий з трьома побратимами святкували день народження.

Троє інших чоловіків не постраждали - їх у кімнаті під час вибуху не було.

Версію теракту міліція не розглядає.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ