Ми у Facebook
22.09.2015, 15:30

Чемпіонат області: «Маяк» продовжив штампувати перемоги [Фото+Відео]

Як і в попередньому дванадцятому, у тринадцятому турі першої ліги Рівненської області з футболу відбулися не всі матчі. Поєдинок між ОДЕКом і ФК «Садове» перенесено на пізніший термін. Натомість, «Маяк» із Сарн здобув чергову перемогу і на крок став ближчим до чемпіонства.
Цього разу сарненчани «на класі» здолали у виїзному поєдинку далеко не найгрізнішого суперника - ФК «Вельбівне». Рахунок поєдинку 2:0.

Не без проблем, проте здобув гостьову перемогу і радивилівський «Сокіл», котрий йде другим. У матчі проти березнівського «Случа» «південні соколи» провели у ворота опонентів на один гол більше, ніж пропустили у власні – 2:1.

Третіми лишилися у турнірній таблиці лишився ФК «Малинськ». Представники Березнівського району у Здолбунові «скромно» переграли аутсайдера «Волинь-Цемент» із результатом 2:0.

Нарешті, єдину перемогу з великим рахунком було зафіксовано в Гощі. Місцеві «амаківці» в невимушеному стилі провели у ворота «Ізотоп-РАЕС» чотири м’ячі. Щоправда, гості спромоглися на гол престижу, який вони забили у ворота ФК «Гоща-АМАКО» за кілька хвилин до фінального свистка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» збільшив відрив від другого місця

Чемпіонат області: планові перемоги від «Маяка» і «Сокола», пауза від ОДЕКа та ФК «Малинськ»

Отож, на вершині турнірної таблиці продовжує перебувати «Маяк» - 35 очків, на другій сходинці «Сокіл» - 28, третім лишився ФК «Малинськ» - 26 балів та матч у запасі.

Фото з матч ФК «Гоща-АМАКО» - «Ізотоп-РАЕС» (Кузнецовськ)










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ