Ми у Facebook
22.09.2015, 17:15

На Рівненщині військового засудили на 7 років за смерть батька

Військовослужбовця за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть батька, засуджено до позбавлення волі строком на 7 років.
Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно військовослужбовця однієї із військових частин, яка перебуває у зоні проведення антитерористичної операції.

На Рівненщині вкрали мотоцикл

Так, 21 березня поточного року військовослужбовець Н., знаходячись у звільненні за місцем проживання у Рівненській області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час побутового конфлікту, що виник на ґрунті особистих неприязних стосунків, наніс тяжкі тілесні ушкодження, несумісні із життям, своєму батьку, що спричинило смерть останнього.

Державне обвинувачення у судовому засіданні наполягало на призначенні покарання, яке пов’язане із позбавленням волі.

Рівненщина: пенсіонерку обікрала її ж сусідка

17 вересня 2015 року Гощанським районним судом Рівненської області за наслідками розгляду кримінального провадження винесено вирок, яким військовослужбовця Н. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

За матеріалами прес-служби військової прокуратури
Західного регіону України





На правах реклами