Ми у Facebook
23.09.2015, 12:30

Старшого контролера за лікарняними благодійними внесками у Рівному вже знайшли

Фото press-centr.com

Його обрали сьогодні.
Нагадаємо, що рівняни братимуть участь у розподілі лікарняних благодійних внесків. Для цього створили наглядову раду при міському управлінні охорони здоров'я Рівного. І тих, хто займатиметься розподілом внесків, уже вибрали.

Як повідомила «ОГО» начальник міського управління охорони здоров'я Вікторія Покоєвчук, сьогодні на засіданні обрано голову наглядової ради. Ним став Юрій Лазаревич — голова Рівненського відділення Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ-СНІД. Також до складу наглядової ради ввійшли представники організацій «ОПОРА», «Діабетик», «Скарбниця надії», «Вітрила надії» та інші. Є у наглядовій раді і медики: Ігор Гнатків — лікар поліклініки №2, який представляє профспілкову організацію медиків, Галина Москаленко — головний міський позаштатний терапевт, Сергій Сулімовський — головний міський позаштатний гінеколог, головний лікар пологового будинку тощо.

Старшого контролера за лікарняними благодійними внесками у Рівному ще не обрали

До речі, окрім розподілу лікарняних благодійних внесків, захисту прав пацієнтів і пошуку шляхів поліпшення якості надання меддопомоги, за словами п. Покоєвчук, наглядова рада ще й захищатиме права медиків.





На правах реклами