Ми у Facebook
23.09.2015, 21:15

Перші матчі футбольного чемпіонату Рівного порадували результативністю

У вівторок, 22 вересня, у Рівному стартував чемпіонат міста з великого футболу. Перший матч-день, в якому було зіграно два поєдинки, відзначився високою результативністю.
Дебютант змагань «Рівнегаз», який у своєму складі зібрав достатньо кваліфікованих та досвідчених вихованців, без труднощів обіграв ДЮСШ «Верес». «Газовики» забили у чужі ворота три м'ячі, натомість власні залишили на замку.

Значно затятішою вийшла боротьба у матчі команд «Стандарт-Онікс» та «Ребелс». Представник другої обласної ліги змушений був двічі відігруватися у грі проти «повстанців» за рахунку 0:1 та 1:2. У другому таймі «Стандарт», здається, забезпечив собі перемогу трьома поспіль голами, проте суперник сквитав один м'яч і боротьба на полі точилася до останньої секунди. В підсумку, «Стандарт-Онікс» все ж переміг – 4:3.

Продовжиться перший тур у четвер, 24 вересня, коли на стадіоні «Олімп», що на вулиці Набережній, зійдуться «Продторгобладнання» та «Імперія Солодощів».

КАЛЕНДАР МАТЧІВ

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ТУРНІР


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному вісім команд змагатимуться за звання чемпіона міста з великого футболу

Чемпіонат області: планові перемоги від «Маяка» і «Сокола», пауза від ОДЕКа та ФК «Малинськ»

Нагадаємо, що Чемпіонат міста Рівне з великого футболу відновився в минулому році після кількалітньої перерви. В 2014 році Рівненська міська федерація футболу провела турнір між вісьмома колективами, за результатами яких першою стала команда АМАКО, другою – «Водник», третіми – юні представники «Вереса».






На правах реклами