Ми у Facebook
24.09.2015, 09:30

Півсотні рівненських правоохоронців повернулися із зони АТО [+Фото]

Команда міліціонерів повернулась додому без втрат.
Уже вкотре рівненські міліціонери змінюють своїх колег на Сході країни. Вони продовжують забезпечувати охорону громадського порядку у Донецькій області. Днями півсотні правоохоронців повернулися на Рівненщину.

Рівненські правоохоронці в АТО знову виявили велику партію грошей [+Фото]

— Ми раді вас усіх вітати із поверненням додому у повному складі, — звернувся до підлеглих заступник начальника УМВС України в Рівненській області Віталій Заславський. – Ще більше на вас чекають ваші рідні, близькі та друзі. Ми дякуємо вам за добросовісне виконання своїх службових обов’язків. Ви вкотре довели, що гідно захищаєте свою країну та забезпечуєте порядок на її теренах.

Рівненські правоохоронці вирушили в зону АТО [+Фото]

Подякував за службу і командир зведеного загону УМВС України в Рівненській області полковник міліції Степан Рубель, який упродовж місяця організовував роботу та опікувався правоохоронцями.





Міліціонерам, які щойно повернулися із зони антитерористичної операції, Віталій Заславський повідомив про надання десятиденної відпустки, а тим, хто змінив їх у Донецькій області напередодні, побажав підтримувати повсякчас один одного та з честю виконати громадянський та службовий обов’язки, повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.







На правах реклами