Ми у Facebook
25.09.2015, 19:00

Розвиваємося з дітками: рівненські центри розвитку для всієї сім'ї

Суспільство не стоїть на місці, а тому змінюються і тенденції у вихованні дітей. Виховуючи малюків, батьки повинні розвиватися разом з ними. У цьому допоможуть рівненські Центри розвитку.
Сьогодні дуже важливо бути в курсі нових тенденцій у вихованні, щоб вберегти дітей від різноманітних негативних впливів з боку соціуму та уникнути проблем з поведінкою дітей. Саме тому і створюються спеціальні центри розвитку.

Так, Монтессорі центр розвитку дитини "Умка" пропонує скористатися сучасними заняттями дл діток, які сприяють розвитку розумових здібностей, самостійності, ініціативності та логічного мислення. Тут діють розвиваючі групи для різних вікових категорій. Центр розвитку також пропонує заняття у художній майстерні, послуги логопеда, психолога, а також уроки вивчення англійської та китайської мов.

Для батьків в "Умці" діють підготовчі курси до пологів та батьківства, також пізнавальні посиденьки для мам і малюків.

Адреса: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 62.
Тел.: (097) 645-60-89 або (0362) 43-98-63.

Центр розвитку дітей "Радік" запрошує батьків та діток до 7-ми років відвідати комплекс розвивачих занять. Такі заняття включають: підготовку до пологів та ранній розвиток малюків, спільний фітнес для діток та мам, казкотерапію, посиденьки для мам, вивчення англійської мови для всієї сім'ї та ще дуже багато корисних та цікавих тем.

"Радік" пропонує заняття, побудовані на новітніх методиках з використанням ігрових методів. Також тут працює логопед та психолог. Можлива організація та проведення дитячих свят.

Адреса: м. Рівне, вул. Струтинської, 7, кв. 43.
Тел.: (0362) 24-47-76 та (066) 974-06-13.

Рівненський родинний центр "Сімейка" також проводить різноманітні заняття для мам та дітей. Тут Ви дізнаєтесь про особливості розвитку дітей від 6 місяців і в подальші роки життя, специфіку підготовки малечі до школи, зможете скористатися послугами логопеда та психолога. Також цікавими є заняття для діток від 3 місяців до 8 років із основ раннього плавання.

Для мам у родинному центрі проводяться матусині посиденькі, підготовка до пологів, а також спільні заняття із фітнесу разом з малюками.

Адреса: м. Рівне, вул. Соборна, 430.
Тел.: (097) 172-17-56.

Також у Рівному діє Тато-клуб РВ за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна, 6, оф. 29 та громадська організація "Мама, тато, я"(м. Рівне, вул. Лісовської, 5).

Статті до теми:

Де провести дозвілля з дітьми: розважальні центри Рівного

Творчий розвиток для дітей: художні студії у Рівному

Сім корисних правил для працюючих мам

Чи потрібні дітям домашні улюбленці?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ