5 років конкурсу “Я – журналіст!” – у фотогалереї OGO.ua!

26.09.2015

Яскраві моменти нагородження переможців конкурсів “Я – журналіст!” різних років – відтепер у фотогалереї OGO.ua. Переможці і призери минулих років, їхні рідні та друзі, усі, причетні до конкурсу – переглядайте фото і пригадуйте разом!
Конкурс “Я – журналіст!” було започатковано 2009 року. Від самого його початку організаторами конкурсу є Видавничий дім “ОГО”, Національний університет “Острозька академія” та управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації. Незмінною є і мета конкурсу – підтримка обдарованих старшокласників, які мають нахил до журналістики. Нині чимало призерів та учасників конкурсу минулих років уже плідно співпрацюють з різними засобами масової інформації, впевнено торуючи собі шлях у журналістику.

З роками географія конкурсу розширювалась, відтак, до числа його організаторів долучились і управління освіти і науки сусідніх областей – Волинської та Хмельницької. А п’ятий ювілейний конкурс, який відбувся 2013 року, вийшов рекордним за охопленням учасників – свої роботи надіслали учні з восьми областей України, від Буковини до Херсонщини, від Миколаївщини до Закарпаття!

Отож, пригадаймо разом, як відбувалось нагородження переможців конкурсу “Я – журналіст!” у різні роки! А допоможуть нам у цьому фото, які ми зібрали у фотогалереї OGO.ua! Приємного всім перегляду!

Конкурс “Я – журналіст!”: яскраві моменти 2009-2010

Конкурс “Я – журналіст!”: яскраві моменти 2011-2012

Конкурс “Я – журналіст!”: нагородження переможців 2013 року

Віталій ГОЛУБЄВ

переглядів: 595

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *