Ми у Facebook
27.09.2015, 11:00

ФФУ знову поставила «Верес» у приклад іншим командам [+Фото]

У Рівному відбувся регіональний семінар Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ. На ньому представники Федерації футболу України (ФФУ) високо оцінили комунікацію між футбольним клубом «Верес», рівненськими ультрас та керівництвом стадіону «Авангард».
Особливу увагу київські функціонери приділили відвідуваності футбольних поєдинків мешканцями Рівного, а також звернули увагу на той факт, як рівненські ультрас облаштували власний сектор. Про це повідомляє «Інформаційна служба НК «Верес» Рівне».

Столичні функціонери відзначили, що візит вболівальника на футбольний поєдинок має бути комфортним та безпечним. Відвідавши стадіон «Авангард», інспектори побаченим лишилися задоволені. Серед зауважень - небезпечний дренажний люк та труби між полем і доріжками. Директор рівненської спортарени Валентин Воят пообіцяв найближчим часом виправити усі недоліки.

«Робоча атмосфера, правильні акценти, все це свідчить про здорові взаємостосунки між центром та регіонами та сприяє покращенню надання сервісу, в тому числі безпекового, на стадіонах України! А також, нам особливо приємно, що Рівненщина стає центром футбольного життя!» - прокоментував дану непересічну подію Олексій Хахльов, голова обласної федерації футболу, президент НК «Верес».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» повернувся з Нової Каховки з перемогою

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ