Ми у Facebook
23.09.2017, 10:40

Що робити, якщо загубили номерний знак у калюжі

Через негоду у Рівному затопило вулиці. Величезні калюжі не лише ускладнюють рух транспорту, а й створюють додаткові незручності для водів. Від гідроудару води злітають номери машин, які не прикручені, а закріплені в пластикових рамках. Щоразу 5-6 водіїв під час дощу бродять калюжею у пошуках втраченого.
На жаль, помітити таку неприємність одразу вдається не часто, адже номерний знак змивається швидко і безшумно.

Що ж робити, якщо Ви загубили номерний знак?

Більшість водіїв намагається пригадати останній маршрут, в результаті якого й було загублено номери. Втім, процедура пошуку втраченого не з легких, адже бродити у холодній брудній воді — заняття не з приємних. Тим більше, гарантії, що Ви найдете Ваш знак не так і багато.

Все ж, кмітливі водії знайшли один з найпростіших варіантів. Для цього потрібна мотузка, магніт та хоча б орієнтація приблизного місця втрати номерного знаку. Магніт на мотузці занурюється у воду й так витягається знак. Також шукати номери можна за допомогою дрючків.

Гроза у Рівному: як затоплювало вулиці (+ВІДЕО)

Можна почекати, доки калюжа з водою висохне, але гарантія знахідки через кілька днів також малоймовірна.

Все ж, якщо Ви втратили номерний знак або знайшли у пошуках свого чужий — зверніться в Управління Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області (вулиця Степана Бандери, 14 а) до чергового інспектора.

Пам'ятайте, що експлуатація транспортного засобу без номерних знаків заборонена.


За брудний номерний знак — штраф 200 гривень







На правах реклами