Ми у Facebook
28.09.2015, 18:30

На Рівненщині знову вилучили бурштин та обладнання для його видобутку

Камінь знайшли у авто поблизу смт Володимирець.
Співробітниками податкової міліції у Рівненській області в ході проведення заходів по боротьбі зі злочинністю у сфері видобутку та незаконного обігу бурштину, в складі міжвідомчої мобільної оперативної групи працівників роти міліції громадської безпеки особливого призначення, ДАІ, СБУ, фіскальної служби, під час відпрацювання території північних районів області, 25 вересня проведено чергові вилучення бурштину та засобів для його видобування.

ВІДЕО: Як у лісах Рівненщини "миють" бурштин [+Відео]

Так, близько 17год. було зупинено транспортний засіб УАЗ-45, за кермом якого перебував житель даного селища без належних документів на право керування автомобілем.

В ході огляду транспортного засобу виявлено мотопомпу (з двигуном від автомобіля Мерседес) та знаряддя до неї (рукави, каністри). Автомобіль та мотопомпа, всього орієнтовною вартістю 81 тис. грн., вилучені та доставлені місцевого відділення міліції.

Цього ж дня, близько 20.45 год. другою мобільною бригадою при виїзді із м. Дубровиця Рівненської області було зупинено автомобіль «Фольксваген-Пасат».

Під час перевірки документів громадянину, який перебував за кермом було запропоновано надати автомобіль для огляду, в ході якого водій добровільно видав працівникам правоохоронних органів каміння, візуально схоже на бурштин-сирець, вагою близько 150 гр. орієнтовною вартістю 2,7 тис. грн., яке передане до місцевого правоохоронного органу.

У Рівному вилучили рекордні 2,5 т бурштину [+Фото]

Заходи щодо протидії незаконному видобутку та обігу бурштину продовжуються.

ГУ ДФС у Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ