Ми у Facebook
13.05.2016, 19:20

Цікавить робота журналіста, телеведучого? Запишись до Школи універсального журналіста!

Триває набір на першу в 2016 році Школу універсального журналіста. Початок занять - 30 травня. Залишилось лише декілька місць! Використайте свій шанс! Дізнайтесь подробиці й запишіться на співбесіду!
Для кого ми працюємо
Наша аудиторія - це молодь, яка цікавиться журналістикою, мріє про роботу телеведучого: студенти, випускники вищих навчальних закладів, старшокласники. За десять вечорів занять вони отримують реальне уявлення про особливості роботи журналіста і мають можливість не лише отримати знання, а й випробувати їх на практиці. Адже випускники ШУЖ мають реальні можливості стажування і працевлаштування на телебаченні, в онлайнових та друкованих виданнях Рівного. Десятки молодих рівнян уже скористались такою можливістю - і знайшли себе у журналістиці, стали відомими та успішними в улюбленій справі. А підсумовують десятиденний курс телевізійні проби у студії телеканалу "Рівне 1", які для багатьох випускників уже стали своєрідною перепусткою в захоплюючий світ журналістики!

Приєднатись до Школи універсального журналіста у Facebook

Як ми працюємо
Заняття проходять по вечорах у будні дні - 10 вечорів по 2 години. Ніяких оцінок і домашніх завдань - лише корисна та цікава інформація та невимушене дружнє спілкування!

Заняття проводить Віталій Голубєв - головний редактор Видавничого дому "ОГО", викладач кафедри журналістики Національного університету "Острозька академія", керівник Школи універсального журналіста, автор навчального посібника "Універсальна журналістика". Разом із ним з учнями ШУЖ спілкуються провідні журналісти і телеведучі Рівного. Практичний досвід - ось головне, чим вони діляться з майбутніми колегами!

Керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв вручає диплом випускниці ШУЖ ведучій телеканалу "Рівне 1" Олександрі Штиленко
Керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв вручає диплом випускниці ШУЖ ведучій телеканалу "Рівне 1" Олександрі Штиленко


Записатись та дізнатися деталі: (050) 339 39 85, (098) 500 47 60, vg2001@ukr.net

Участь у Школі універсального журналіста - це не лише корисні знання і перспектива роботи телеведучого чи журналіста, а й море позитивних емоцій!
Участь у Школі універсального журналіста - це не лише корисні знання і перспектива роботи телеведучого чи журналіста, а й море позитивних емоцій!




Приєднатись до Школи універсального журналіста у Facebook

Що це дає
Десятки випускників ШУЖ (перша така школа пройшла ще у 2003 році, а в нинішньому форматі працює з 2006 року) нині успішно працюють телеведучими і журналістами місцевих і центральних телеканалів і радіостанцій, редакторами і журналістами друкованих та інтернет-ЗМІ, викладачами журналістики. Випускники ШУЖ мають можливість отримати роботу в редакціях-партнерах проекту, проходити кастинги телеведучих, вести блоги на OGO.ua, стажуватися з журналістами Рівного, отримувати допомогу в підготовці публікацій на творчий конкурс для вступу на спеціальність "Журналістика". Знання, досвід та корисні контакти, які отримують випускники ШУЖ, допомагають їм зробити перший крок до журналістики. Зрештою, знання, які дають на ШУЖ, настільки універсальні, що вони стають у пригоді будь-якій молодій людині, яка працює зі словом, з інформацією, виступає перед людьми та й взагалі - прагне саморозвитку, зацікавлена у засвоєнні нових знань, розширенні кола спілкування, горизонтів свого життя загалом.

Як записатися
Напишіть на vg2001@ukr.net або зателефонуйте (050) 339 39 85, (098) 500 47 60 - і ви отримаєте детальнішу інформацію та відразу зможете домовитись про співбесіду. Співбесіда - це коротке знайомство з майбутнім учасником у нашій редакції, після якого ми приймаємо рішення про запис на навчання.

Приєднуйтесь до нас - Школа універсального журналіста запрошує вас зробити перший крок у захоплюючий світ журналістики! Ми розпочинаємо 30 травня!

Приєднатись до Школи універсального журналіста у Facebook





На правах реклами