Ми у Facebook
30.09.2015, 13:00

У Рівному пройдуть екологічні тижні

Фундація імені князів-благодійників Острозьких у співпраці з Всеукраїнською екологічною громадською організацією «Мама-86» проводить у м. Рівне щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС).
Це тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання.

Через борги «Рівнеазоту» Рівненщині загрожує екологічна катастрофа

Цього року кампанія проходитиме під гаслом «Живи органічно!» і буде сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції. Тиждень екологічного споживача-2015» відбудеться з 28 вересня по 4 жовтня по всій Україні, у Рівному з 27 вересня по 15 жовтня 2015 року.

В Рівному третій рік поспіль відбувся екологічний фестиваль [+Фото]

ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії – від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти.





На правах реклами