Ми у Facebook
30.09.2015, 11:15

«Сокіл» програв удома і серйозно ускладнив завдання «вполювати» медалі [ОНОВЛЕНО]

У 14-у турі чемпіонату області відбулося чотири із запланованих п’яти матчів. Гру претендентів на медалі «Маяк» - ФК «Малинськ» було перенесено через участь сарненчан у Кубку регіонів ФФУ, натомість «Сокіл» із Радивилова серйозно ускладнив собі завдання щодо здобуття медалей чемпіонату області.
У Радивилові господарі більшість ігрового часу провели в атаках воріт ФК «Гоща-АМАКО», проте підібрати ключиків до оборони гостей так і не змогли. Натомість, гощанці одним зі своїх шансів скористалися сповна. Незадовго до фінального свистка подача з кутового біля воріт «Сокола» закінчилася ударом головою Віталія Шепеля, після чого м’яч транзитом через руки голкіпера та штангу опинився в сітці. Мінімальний рахунок 0:1 зберігся до завершення матчу. Після цієї поразки у клубу з Радивилова лишилося 28 балів і за втраченими очками «соколята» спустилися на четверте місце у турнірній таблиці.

Оржівський ОДЕК, який продовжує гонитву за медалями, здобув схожу перемогу у Кузнецовську. Тут теж долю поєдинку вирішив єдиний м’яч, забитий після подачі головою – відзначився Віктор Газицький. І знову ж таки можна відмітити активність господарів в атаці, яка, щоправда, бажаного результату «атомникам» не принесла.

Несподівано запеклою виявилася боротьба у Садовому, де місцевий клуб забив лише на один гол більше, ніж його суперник – «Волинь-Цемент». Здолбунівська команда, попри те, що володіє малопочесним «титулом» володаря останнього місця, вчинила гідний спротив, поступившись з рахунком 2:3.

А от Вельбівному боротьби не вийшло – місцева команда з крупним рахунком переграла березнівський «Случ» 5:1 та піднялася з восьмого місця на сьоме.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області: «Маяк» продовжив штампувати перемоги

Чемпіонат області: планові перемоги від «Маяка» і «Сокола», пауза від ОДЕКа та ФК «Малинськ»










На правах реклами