Ми у Facebook
30.09.2015, 16:30

Розумники Рівненщини отримали 74 грошові премії

Найкращі учні та студенти Рівненщини в черговий раз отримали грошові винагороди за свої знання та таланти.
Нагадаємо, що талановитим учням та студентам Рівного вручили премії

Цьогоріч за рахунок обласної програми підтримки молоді на 2009 – 2015 роки передбачено виплату 74 премій у трикратному розмірі мінімальної заробітної плати. Їх отримали переможці ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, фінальних етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

- Сьогодні на Рівненщині підтримка обдарованих, розумних дітей, це справа честі, яка носить системний характер. І це важливо, адже дає надію вам на цінність власних досягнень. Спільні зусилля влади, педагогів та батьків щодо виявлення та підтримки обдарованості учнів дозволяють з гордістю говорити про те, що Рівненщина таки інвестує в інтелектуальне майбутнє держави,- зазначив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук.
У ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів цьогоріч 31 учень став переможцем, здобувши перших місць – 7, других – 10, третіх – 14.

У фінальному етапі V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка учні та студенти навчальних закладів області вибороли 14 призових місць, із них: перших – 1, других – 7, третіх – 6.

У фінальному етапі XV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика взяли участь 37 учнів та студентів навчальних закладів області і вибороли 2 призових місця.

Список премійованих (1)

34 учні Рівненщини привезли перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук З них: 4 – перших, 11 – других та 19 – третіх місць.

- Минулий навчальний рік був плідним на досягнення для учнів та вчителів області. Крім обласних етапів олімпіад, турнірів, конкурсів - захистів науково-дослідницьких робіт, учні показали відмінні результати на всеукраїнському рівні. Приємно, що щороку кількість розумників не меншає. Діти прагнуть успішно навчатись та отримувати нагороди за знання, - додав начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.
Загальний фонд виплати становить майже 271 тисячу гривень.

Список премійованих (2)


Прес-секретар управління освіти і науки
Людмила Деркач





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ