Ми у Facebook
30.09.2015, 14:38

Школярі з Тернопільщини підтримали бойовий дух солдатів 44 окремої артилерійської бригади

Вихованці Збаразького Будинку дитячої та юнацької творчості разом з музичним керівником Михайлом Качечкою та художнім керівником Оксаною Крисоватою виступили для бійців 44 окремої артилерійської бригади, яка дислокується в Тернополі на місці колишньої 11 окремої гвардійської артилерійської бригади.
Діти подарували захисникам патріотичні пісні та вірші.

Ініціатором поїздки став міський голова Збаража Роман Полікровський. Його колега і друг міський голова Підволочиська Віталій Дацко, який майже рік служить у 44 бригаді, запросив Романа Полікровського відвідати військову частину та привезти талановитих дітей зі Збаража з концертом для солдатів, щоб підтримати їхній бойовий дух.

– Віталій Дацко – відповідальна і мужня людина, - каже Роман Полікровський. – Коли йому прийшла повістка, то він, не вагаючись, вступив у лави ЗСУ. Я радо прийняв його запрошення, адже такі заходи, які він організовує для побратимів, надзвичайно потрібні солдатам. Бійці були вражені і водночас зворушені виступом юних талантів. А Віталій Дацко висловив свою подяку і запросив нас ще раз. Звісно, ми не відмовимось.

Вихованцям дуже сподобалась атмосфера, яка панувала у залі. Особисто подякував юним талантам та їхнім керівникам і міський голова Збаража. На пам’ять про поїздку учасники виступу та солдати стали до спільної фотографії.





На правах реклами