Ми у Facebook
01.10.2015, 14:30

В Автограді відбулася Друга рівненська автомобільна виставка

26 вересня відбулася Друга рівненська автомобільна виставка, в якій Автоград взяв активну участь. Захід був організований в межах реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна». У ньому взяли участь підприємці з України та Польщі.
Учасниками автовиставки стали автосалони, автомагазини, представники СТО, страхові компанії, банки та інші компанії.
Вперше у виставці були представлені сільськогосподарська техніка та підприємці, які активно займаються енергозберігаючими технологіями.

Надзвичайно велике зацікавлення у відвідувачів виставки викликали електромобілі: вперше у Рівному були презентовані автомобілі Nissan Leaf!



Також були традиційно представлені і ретроавто —  відвідувачі мали змогу не лише зробити кілька фото біля старовинних авто, але й посидіти в салоні справжніх раритетів.


Автовиставка дала можливість не тільки презентувати компанії для відвідувачів, а й також стала майданчиком для індивідуальних зустрічей та переговорів. Під час такого спілкування учасники заходу не лише налагоджували ділові контакти, але і домовлялись про спільні бізнес-проекти.



На відкритті автовиставки директор ТОВ «Вік-Експо» Володимир Чумакевич зазначив, що компанії автомобільної галузі нашого міста відкриті для співпраці і до спільних європейських проектів. Зокрема, Автоград, який виступив співорганізатором заходу та надав територію для проведення виставки, постійно орієнтується на досвід кращих європейських автобізнесів та бере участь у виставках, які відбуваються в Польщі.



Також захоплюючою та дуже насиченою була розважальна програма для відвідувачів, яка складалася з виступів художніх колективів міського ПДМ, екстремального мотошоу та виступів від федерації бойових мистецтв «Будокан».





Автоград дякує всім організаторам заходу, відвідувачам автовиставки та наголошує, що група компаній Автоград завжди відкрита до співпраці та до нових цікавих проектів.
Перегляньте більше фотографій із заходу у соціальній мережі

Facebook.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ