Ми у Facebook
01.10.2015, 19:15

Легендарного Колліну запросили у Рівне на матч «Вереса»

Відомий не тільки у футбольних колах функціонер та екс-арбітр П'єрлуїджі Колліна отримав запрошення відвідати Рівне. Ініціатором подібної пропозиції стало керівництво Народного Клубу «Верес».
Куратора системи арбітражу у професіональному футболі України Колліну, а також голову комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі та заступника голови комітету Ігорю Хібліну було зарошено офіційним листом.

У «Вересі» висловили сподівання, що ці авторитетні особи у найближчу суботу, 3 жовтня, відвідають центральний матч Чемпіонату України в Другій лізі, в якому рівненчани прийматимуть «Колос» із Ковалівки.

Як відзначили в Інформаційній службі НК «Верес», «присутність на іграх нижчих ліг не є чимось надзвичайним, принаймні для П'єрлуїджі Колліни. Так, італійський фахівець у неділю побував на фіналі чемпіонату України серед аматорів, в якому грали «Балкани» (Зоря) та «Рух» (Винники). То чому б йому не приїхати і на гру лідерів Другої ліги?»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кременчуці «Верес» перемогу не втримав

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші

Відзначимо, що «Верес» зовсім недавно став ініціатором підписання Меморандуму чесної гри, взаєморозуміння та співпраці між клубами-учасниками чемпіонату України серед команд другої ліги, Професіональною футбольною лігою та Комітетом арбітрів України.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ