Ми у Facebook
02.10.2015, 13:45

ТОП-5 найпоширеніших подарунків до Дня вчителя

Зовсім скоро вчителі України святкуватимуть своє професійне свято. Якщо ви ще не запаслися подарунками, ознайомтеся з рейтингом найпопулярніших презентів для своїх близьких і рідних, чиє серце віддане професії вчителя.

1. Канцелярія



Щоденники, ручки авторського дизайну та інші канцелярські вироби, які своїм виглядом порадують вчителя і зроблять його будні яскравішими. Їх також можна доповнити подарунковою обгорткою, стрічками та побажаннями від учнів.
Гарною ідеєю стане фотоколаж чи листівка від усього класу, зроблені власними руками дітей.






2. Розумні гаджети

Оригінальний і сучасний подарунок для викладача – лазерна лінійка. Зручна у використанні і дуже корисна на уроці. Вона робить процес комунікації з учнями простішим і цікавішим. Крім лінійки є ще безліч гаджетів, які стануть у пригоді не тільки вчителю, але й самим учням.
Рекомендуємо обирати прилади відомих брендів, у якості яких ви можете бути впевненими.

3. Прикраси

Прикраси любить чи не кожна жінка незалежно від професії, тому якщо у вас є можливість порадувати викладача приємним аксесуаром із золота чи срібла – скористайтеся нею, ми рекомендуємо https://zlato.ua/ru/f-gold_585/ і https://zlato.ua/ru/f-silver_925/. До речі, навіть у чоловіків-викладачів прикраси користуються популярністю, як правило, це шнурки, браслети зі шкіри, ланцюжки срібні і золоті.



Як завжди, в подарунковому варіанті перемагає класика, без важких каменів і занадто яскравих дизайнів. Пам’ятайте, що є окремі символи, які означають мудрість і знання, наприклад сова. Отримати прикрасу з нею не лише приємно, але й поважно.

4. Сумка чи портфель

Кожен викладач бажає виглядати солідно, навіть якщо працює у молодшій школі. Особливо чоловіки схильні хизуватися своїм портфелем. Якщо ви бажаєте зробити приємний і корисний подарунок вчителю, спробуйте обрати саме його, наприклад http://swiss-watch.com.ua/souv.php?type=1&bag_type=1. Особливо такий подарунок підходить чоловіку у літах, наприклад, якщо ваш татусь заслужений викладач чи поважний ректор. Жінці можна подарувати клатч в класичному, не дуже яскравому стилі. Конверти для візитівок теж будуть до часу.




5. Предмети інтерєру

Тут у вас особливо широкі можливості! Починаючи від вази авторської роботи, до прикрас для столу, корисних речей для кабінету, а також рослин у стильних підвазонниках. Краще перед купівлею спитати, що саме б хотів отримати учитель, або, хоча б, виявити його смак.

Пам ятайте, що у цей день викладачі найбільше хочуть уваги і пошани, адже віддають своїй професії душу. Ніякий подарунок не замінить теплі слова вдячності!

Джерело: http://www.roditeli.ua/deti/parental_experience/podarunok_vchytelzi





На правах реклами