Ми у Facebook
02.10.2015, 16:30

Органічне споживання в м.Рівному

Фундація імені князів-благодійників Острозьких у співпраці з Всеукраїнською екологічною громадською організацією «Мама-86» проводить у м. Рівне щорічні «Тижні екологічного споживача».

На заході усі учасники зможуть обговорити доцільність споживання органічних продуктів, дізнатися як їх відрізнити на полицях українських супермаркетів, отримати список рівненських еко-виробників та вичерпні відповіді на свої запитання.

Які заходи відбудуться у Рівному на екологічних тижнях [Програма заходів]

Цього року кампанія проходитиме під гаслом «Живи органічно!», і буде сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції. Тиждень екологічного споживача-2015» відбудеться з 28 вересня по 4 жовтня по всій Україні.

Заходи включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії – від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. Зокрема, планується провести ярмарок-виставку виробників органічної сертифікованої продукції.

У Рівному пройдуть екологічні тижні

Рівняни зможуть відвідати «Тижні екологічного споживача» вже 4 жовтня з 11.00 до 17.00 за адресою м. Рівне, Майдан незалежності, 2.

За детальною інформацією можна звертатися до координатора кампанії В’ячеслава Доліда за тел. +38 (098) 517-10-80.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ