Ми у Facebook
02.10.2015, 18:15

Рівненські освітяни відзначили День вчителя

У Рівному нагородили понад півсотні працівників галузі освіти, які взяли участь в АТО.
Пам’ятні подяки та грошову винагороду отримав 61 працівник освіти – учасник антитерористичної операції. Напередодні професійного свята їх привітали керівники області. Нині з числа освітян Рівненщини ще понад сотня працівників галузі перебуває на сході країни. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто не повернувся з зони АТО.

Нагадаємо, що День вчителя відзначатимемо вже цієї неділі

«Звитяга українських військових і наша перемога – це справа і тих, хто виховував та навчав майбутніх Героїв. Сьогодні і самі педагоги, і працівники освіти змушені покинути свої родини та учнів та піти на Схід. Але завдяки їм наша держава не просто воює, а зміцнюється та перемагає», - зазначив заступник голови ОДА Олександр Савчук.



Відзнаки з нагоди професійного свята отримали і педагоги, які здійснили чималий внесок в розвиток освітньої галузі краю.

«Цьогоріч на Рівненщині по 200 балів отримав 51 учасник ЗНО, а це найкращий показник за всю історію тестування, якщо серед 200 кращих ліцеїв та гімназій України - Рівненщина має 5 позицію, якщо в цілому у області випускники загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів отримують належні знання, то це і є найкращим показником та результатом нелегкої щоденної праці кожного із присутніх у цій залі, всіх освітян області» -, розповів начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Нині на Рівненщині працює понад 27 тисяч педапрацівників. (81%- жінки, 19%- чоловіки)





На правах реклами